Fogorvosi rendelő: Láthatalan fogszabályozó
 
 

Láthatalan fogszabályozó

Email Nyomtat PDF

HOGYAN MŰKÖDIK A HAPPYSMILE LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÓ RENDSZER?

A HappySmile rendszer alapját az átlátszó sínek képezik, amalyek a fogsorra felhelyezve a megfelelő irányba mozgatják a fogakat. Az étkezések kivételével egész nap viselhető átlátszó sínek a fogakat rövid idő alatt a kívánt irányba állítják. Mindez több, egymást követő lépésben történik, ahogyan a szerepét betöltött sínt új az elöbbire építő,de a további mozgatást lehetővé tevő sínre cseréljük. A HappySmile rendszerrel egyszerre több fog mozgatása valósítható meg.
A hatékonyságon kívül a termék másik kiemelt előnye esztétikai: nincs klasszikus értelemben vett fogszabályozó készülék a fog külső vagy belső felszínén. Viselője mosolya ezért nemcsak a kezelés után, hanem a kezelés során is végig tündöklő lehet!

Szebb mosoly, zavartalan hétköznapok! Egyszerű, gyors, fájdalommentes. Ez a HappySmile.

Győztes mosoly három lépésben.

1. lépés

A HappySmile rendszer alapját alig látható műanyag sínek képezik, amalyek a fogsorra felhelyezve igazítják a fogaidat.
A rendszer már néhány hónap alatt látványos eredményt kínál neked anélkül, hogy akár egy percig is a terhedre lenne!
ESZTÉTIKUS - A transzparens sínek nem feltűnőek, így természetesen feszélyezettség nélkül hordhatod!
KIVEHETŐ - A kezelés kéri a sínek majdnem folyamatos használatát, de a sínek könnyen kivehetőek, lehetővé téve a kényelmes étkezést, fogmosást, fotózást, randizást!
KÉNYELMES - A sín pontosan illeszkedik a fogaidra csavarok és drótok nélkül, ráadásul nem zavar a beszédben. Mintha nem is létezne, mégis működik!
IRÁNYÍTOTT - A kezelés egész folyamata végigkövethető és igény esetén módosítható.

2. lépés

Kezdd el a HappySmile kezelést! Kérd ki egy HappySmile partner fogorvos tanácsát. A fogorvosod által előkészített lenyomatok alapján virtuális prezentáció és kezelési terv készül. Te pedig a terv és az árajánlat alapján döntheted el, hogy belevágsz-e! A mosolyterv alapján készített HappySmile sínek a fogorvosodhoz kerülnek vissza, az Ő felügyelete alapján fogod őket használni a kezelés teljes ideje alatt. Jó kezekben leszel!

3. lépés

Mutasd meg mindenkinek az elbűvölő eredményt!


EGY SZÉP MOSOLY HÉT LÉPÉSBEN:

 1. Az érdeklődő páciensnek az első konzultáció után elkészül a kezelésiterv.
 2. Az orvos elküldi a 3D ORTHOLABORBA a teljes dokumentációt: lenyomatokat, röntgenfelvételeket, a fogsorok érintkezését rögzítő viaszmintázatot, a fotókat és a kitöltött kezelési tervet.
 3. A laboratórim lemodellezi a kezelési megoldások variációit egy 3D fogmozgató szoftver segítségével.
 4. A terveket és az árajánlatokat elküldik a rendelőnek. A fogmozgatásokat látványos és meggyőző prezentáció formájában láthatja a páciens.
 5. A gyártás csak akkor kezdődik ,ha az orvos szakmai szempontból, a páciens pedig az esztétikát tekintve elégedett. Ebben az esetben az elfogadott terv alapján elkezdődik az igényelt számú sínek legyártása.
 6. A síneket igény szerinti ütemezésben való leszállításuk után a kezelőorvos alkalmazza a páciensen.
  A kezelés során az orvos kettő vagy négy hetente visszarendeli a pácienst. Az ellenőrzések során az orvos összeveti a kezelés menetét a virtuális tervvel, valamint megteszi a szükséges kiegészítő beavatkozásokat is.
 7. Ha a kívánt végeredmény nem valósult meg maradéktalanul lehetőség van a további korrekcióra, egyes sínek meghosszabbított viselésére, kiegészítő fogmozgatásokra, a sínek kisebb átalakítására.

 

 
 
 
 
 
 
 • Professzionális szájápolás

 • Implantáció

 • Fogkő eltávolítás

 • Fogszabályozás

 • Fogékszer

 • Gyermekfogászat

sample image

A fogászati szájápolás több mint a fogkövek eltávolítása. Ez csak egy lépés a sok feladatból. Ezt követi a fogfelszínek teljes letisztítása, polírozása. A fogak mentén kialakult ínytasakok kitisztítása, gyógyszeres átöblítése is idetartozik. Nagyon fontos, hogy a rossz töméseket és az elálló koronaszéleket is elsimítsuk. Az egész eljárásnak az a feladata, hogy megszüntesse az olyan felületeket, ahol a baktériumok könnyen megtapadhatnak.

sample image

A foghiányok pótlásának legmodernebb módszere a fogbeültetés, az implantáció. Az implantológia tudománya rohamosan fejlődik, így egyre többféle implantátum alkalmazásra nyílik lehetőségünk.
Óriási előnye, hogy a fogatlansággal együttjáró szövődményeket megelőzi. A már behelyezett implantátum megakadályozza a beültetés körüli izomzat és csontozat sorvadását.

sample image

A tartósan kialakult fogkő először ínygyulladáshoz, majd súlyosabb fogágybetegségek kialakulásához vezet! A fogak felszínén nagyon sokszor lepedék marad, melynek talaján fogkő keletkezik. A fogkő nem más, mint elmeszesedett foglepedék, melyben a nyál ásványi anyagai rakódnak le. Megfelelő tömés vagy fogpótlás is csak egészséges íny mellett készíthető.

sample image

A professzionális fogszabályozásnak óriási jelentősége van a fogazat rendellenességeinek megszűntetésében A fogszabályozással elérhetjük, hogy esztétikus legyen a fogsorunk, jó legyen a harapásunk, tiszta legyen a beszédünk.
A szép mosoly az emberek önbizalmát is nagymértékben megnöveli.

Fogékszer

Egy parányi, csillogó kő, mely viselőjének egyedi mosolyt varázsol. Hölgyek körében egyre népszerűbb. Felragasztása nem jár fájdalommal és a fogzománcot sem károsítja. A művelet mindössze 5-10 percet vesz igénybe. A fogfelszínét letisztítjuk és ezt követően a fog felületére ragasztjuk a fogékszert. A különböző színű, formájú, nagyságú ékszerekből mindenki a saját ízlésének megfelelőt választhat a fogászati rendelőnkben.

Gyermekfogászat

A gyermekeknél a legfontosabb feladatunk, hogy a fogorvostól való félelmüket feloldjuk, megszüntessük. A kellemes, családias légkör mellett partneri viszonyt alakítunk ki a gyerekekkel.
Elsődleges célunk a megelőzés, valamint a kialakult fogszuvasodások és következményeik meggyógyítása. Dentalhigiénikusunk segítségével megtanulnak helyesen fogat mosni. Játékosan bemutatva hívjuk fel figyelmüket a rendszeres fogápolás fontosságára.